Camus

Camus

Sinds 1863 en nog steeds een familiebedrijf. Vijf generaties hebben elk van zijn voorgangers overgenomen om decennia na decennia de reputatie van CAMUS te vestigen met één gedeelde overtuiging: zijn passie, erfgoed, traditie, knowhow en uitmuntendheid doorgeven.

Camus Cognac staat vooral bekend om hun Borderies Cognac maar ook zeker de Ile de Re Cognac’s zijn erg populair.

De laatste jaren brengt Camus ook nieuwe experimentele limited edition Cognac’s op de markt, zoals een Port cast finish.

De Camus Cognac is een prestigieus merk met een lange geschiedenis. Dit familiebedrijf produceert al jarenlang een van de meest populaire en lekkerste Cognacsmaken van de wereld. Het is daarom dan ook dat deze Cognacsmaak tot een van de beste van de wereld behoort.

Het familiebedrijf Camus produceert al jaren de beste Cognac

Camus is een familiebedrijf dat al sinds 1863 een heerlijke Cognac produceert. Vijf generaties lang hebben diverse voorgangers het bedrijf overgenomen. De beroemde Cognac kon op deze manier decennia na decennia de reputatie van het merk hooghouden. Allemaal deelde zij dezelfde overtuiging: zijn passie, erfgoed, traditie, knowhow en uitmuntendheid doorgeven.

De verschillende Camus-smaken

Camus staat vooral bekend om hun Borderies Cognac. Daarnaast is ook zeker de Ile de Re Cognac erg populair. De laatste jaren brengt Camus ook nieuwe experimentele limited edition-lijnen op de markt, zoals een Port cast finish. Door de jaren heen is dit merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest populaire Cognacmerken, waarbij de kwaliteit van de Cognac uit de webshop erkent wordt. Naast dit merk is de Renault Cognac ook erg populair.

Benieuwd naar deze Cognac? Neem direct contact op!

Wil je de Camus zelf eens proberen? Of ben je benieuwd geworden naar een van onze andere smaken, zoals de Jean-Luc Pasquet Cognac? Hiervoor kan je altijd contact opnemen met ons bedrijf. Dit kan je doen door een mail te sturen naar het e-mailadres info@cognacimportnederland.nl. Wanneer we jouw mail hebben ontvangen zullen wij je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Discover Cognac helpt je graag bij het uitzoeken van de lekkerste Cognac.