Frapin Cognac

✓ Cognac Frapin limited Edition

✓ Vintage Cognac Frapin

✓ Luxe Frapin

Discover Cognac is fan van Frapin. Frapin is een prachtig merk die Cognac’s produceert van hoge kwaliteit en geheel uit de Grande Champagne. Frapin is ook het enige merk in de Grande Champagne met een eigen Chateau, Chateau Fontpinot. De Cognac Chateau Fontpinot XO is dan ook een Cognac van Frapin waarbij het gehele proces plaatst vind binnen het eigen domein.

Fontpinot (2)

Benieuwd wat voor Cognac we in het assortiment hebben?

frapin 1995 discover cognac

De Vintage Cognac van Frapin

Frapin heeft naast de reguliere Frapin VSOP en XO ook Vintage Cognac. Een Vintage Cognac in een Cognac uit één jaar. De Frapin 1990 is dus gemaakt van druiven uit de oogst van 1990. Een Vintage Cognac komt zelden voor, alleen de beste jaren worden gebruikt voor een Vintage Cognac. Natuurlijk zijn er merken die ieder jaar een Vintage op de markt brengen maar de grotere merken houden dit exclusief voor de beste jaren.

Frapin proeven bij Discover Cognac

Ben je benieuwd naar de Cognac’s van Frapin? Word lid van onze Discover Cognac Club. Als lid van de Club ontvang je iedere maand een sample set thuis met de nieuwste Cognac’s en merken waarvan je het bestaan nog niet wist. Op deze pagina zie je een overzicht van wat de leden van de Discover Cognac Club tot op heden hebben ontvangen.

Gerelateerde producten

Probeer nu zelf deze heerlijke Cognac en plaats meteen je bestelling

Wil je zelf de Frapin VIP XO Cognac kopen? Bekijk hiervoor ons gehele assortiment op de website en plaats heel gemakkelijk je bestelling. De Cognac komt dan zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je zelf van deze heerlijke smaken kan genieten. Heb je vragen over de Cognac? Of ben je benieuwd naar een van onze andere smaken, zoals de J.Dupont ? Hiervoor mag je contact met ons opnemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@cognacimportnederland.nl.