Discover Cognac Club  

Wat is de Discover Cognac Club?
Zoals de naam doet vermoeden is het een Club om Cognac te ontdekken. Een Club van Cognac liefhebbers. Een mogelijkheid om samen te komen en te proeven en kletsen over Cognac.

Hoe word ik lid van de Discover Cognac Club?
Door een email te sturen naar: Club@DiscoverCognac.com je ontvangt dan een document dat ingevuld dient te worden. Wanneer alle informatie en de betaling is ontvangen gaat je lidmaatschap vanaf de volgende maand in. Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan de Discover Cognac Club.

Wat kan ik verwachten als lid van de Discover Cognac Club?
Je lidmaatschap is voor 12 maanden, in deze periode krijg je iedere maand een pakket thuis gestuurd met daarin minimaal vijf samples van 2.5cl. Via de mail, ontvang je informatie over de Cognac’s die in de proefset zit. De informatie zal in het Nederlands zijn, er kan soms een extra flyer door merk toegevoegd worden in het Engels. Een proefset bevat vaak één soort merk of thema. Thema kan zijn: Borderies; alle Cognac’s in deze set komen uit de Borderies en geven heel mooi de verschillende smaaknuances weer uit de Cru. Een ander voorbeeld is: Cognac Park; de set bevat dan bijvoorbeeld de VS, VSOP, XO om de basisrange en dus de karakteristieke smaak van Cognac Park te ervaren, maar bevat dan ook twee specialere versies zoals bijvoorbeeld de Mizunara Cask en Cigar Blend. Dit om je te verassen en te laten zien en proeven dat er meer is dan de basisrange.
Soms kan er ook wat extra’s in je pakket zitten zoals; Glaswerk, een boek, miniatuur flesjes, kortingsbonnen of een uitnodiging voor een proeverij op locatie.
In de toekomst hopen wij nog meer voordelen aan onze leden te kunnen geven.

Wat kost het om lid te worden van de Discover Cognac Club?
De kosten bedragen €250,- per jaar. Dit klinkt veel, maar je krijgt gegarandeerd voor véél meer waarde aan Cognac en extra’s, dan de kosten voor het lidmaatschap. 12 keer per jaar wordt je verrast met een heerlijke Cognac’s.

Ik woon in het buitenland, kan ik ook lid worden?
Wel als je binnen de EU woont, maar de extra kosten voor verzending en verzekering komen bovenop de algemene lidmaatschap kosten. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het land waar dit heen gestuurd moet worden.

Hoe zit het met mijn Privacy?
Wanneer je lid bent van de Discover Cognac Club, geef je ons toestemming om je te mailen en pakketjes naar je toe te sturen. Jouw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Uiteraard moet de pakket bezorgen wel weten waar u woont. Wanneer jouw lidmaatschap stopt, zullen wij uw gegevens direct verwijderen. U ontvang geen post of mails meer van ons. Alle eventuele opgespaarde bonussen komen ook direct te vervallen, deze kunnen niet meer terug gedraaid worden.


Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen, hoe doe ik dat?
Wat jammer dat je ons gaat verlaten. Laten we het afscheid voor ons beide niet onnodig lang laten duren. Één mailtje naar Club@DiscoverCognac.com vanaf jou geregistreerde email adres met daarin de melding dat je wilt stoppen is genoeg. Je ontvang tot het einde van je lidmaatschap gewoon netjes alle samples (tenzij je aangeeft dit echt niet te willen) en daarna stopt het direct. Er is geen geld terug optie en de opzegging dient minimaal één maand voor het einde van je lidmaatschap gemaild te zijn.

Onderzoek
De €250,- euro is bedoeld voor de verzendkosten en het maken van de sample sets. Wat wij en de merken het belangrijkste vinden is uw mening. Om een beter beeld te krijgen van de Cognac Consumptie in Nederland vragen wij je vrijwillig een formulier in te vullen, van wat je vond van de geproefde Cognac’s.  Een keer per jaar krijg je een vragen formulier om te zien wat er in een jaar gebeurd is met jou Cognac smaak en beleving. Persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met andere partijen.