Vintage Cognac bestellen

✓ Exclusieve merken

✓ Snelle levering

✓ Particulier en zakelijk

De vintage Cognac, die je kan bestellen bij Discover Cognac, wordt ook wel een Millésime Cognac genoemd. Dit betekent dat de kern van het product geproduceerd wordt uit een enkele bron. Zo wordt deze Cognac dan ook één jaar gerijpt, op hetzelfde landgoed en ook allemaal op hetzelfde vat.

Cognac divers

Benieuwd wat voor Cognac we in het assortiment hebben?

Personen met cognac

Vintage Cognac bestellen voor de echte cognacliefhebber

De vintage Cognac is een ware hit voor de echte Cognacliefhebber en is te bestellen via onze webshop. Voor het drinken van deze Cognac zijn er wettelijke verplichtingen die nageleefd moeten worden. Het is de taak van BNIC om te controleren of deze procedure wel goed wordt nageleefd. Wanneer dit allemaal goed zit, wordt de vintage Cognac verzegeld voor de Vintage Cognacs en is het product klaar om te kunnen bestellen.

Een Cognac van één jaar oud

De vintage Cognac, die je kan bestellen bij Discover Cognac, is een Cognac van één jaar oud. Voor deze Cognac wordt er maar één oogst gedaan en ook beschikt deze drank niet over een mix van verschillende eaux-de-vie, zoals bij Park XO en VSOP wel het geval is. Vintage Cognacs zijn eigenlijk vrij ongewoon en worden vaak niet als eerste gekozen. Toch is deze Cognac een smaak die steeds populairder wordt.

Gerelateerde producten

Bestel snel voor jezelf of als cadeau voor iemand anders

De vintage Cognac kan je voor jezelf bestellen, maar is ook heel erg leuk en bijzonder om aan iemand cadeau te doen, net als bijvoorbeeld de heerlijke J. Dupont Cognac. Plaats hiervoor heel snel en gemakkelijk je bestelling online. Heb je toch meer interesse in een van onze andere Cognacsmaken, zoals de Frapin Cognac? Neem hiervoor gerust eens contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@cognacimportnederland.nl.