Park XO cognac

✓ Exclusieve merken

✓ Snelle levering

✓ Particulier en zakelijk

De Park XO Cognac is een Cognac die wordt geproduceerd in de wijngaarden van Cognac en je kan hem kopen bij Discover Cognac. Deze Cognac is lekker vol, krachtig en ook een klein beetje pittig van smaak. Uit de vloeistof van dit merk is op te maken dat de Cognac een geruime tijd op het vat heeft liggen rijpen. Aan deze Cognac worden geen suikers toegevoegd en de smaken van de ingrediënten zijn duidelijk waarneembaar.

Cognac divers

Benieuwd wat voor Cognac we in het assortiment hebben?

Personen met cognac

De populaire Park XO Cognac

De Park XO Cognac, die je bij Discover Cognac kan kopen, is afkomstig van Cognac Park. Dit is een familiebedrijf dat is opgericht in 1880 door de familie Tessendier. Het doel van dit bedrijf is om een pure en mooie zuivere Cognac te maken. De Cognac heeft een heerlijke smaak van rijp eikenhout. De smaak van deze Cognac is heel fruitig en dit is ook duidelijk terug te proeven. De rijke smaken van abrikoos, jasmijn en licht hout geven een heerlijk effect, net als de heerlijke smaak van de Deau Cognac.

De best verkochte Cognacsoort

De Park XO Cognac is een van de best verkochte Cognacsoorten die je kan kopen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke en smakelijke drinkervaring, dan zit je met de Park XO Cognac goed wanneer je besluit deze te gaan kopen. Door de smaak van fruitcake en de heerlijke hazelnoot en vanille aspecten is deze Cognac een ware hit voor tijdens de koude wintermaanden. Dit heeft ook alles te maken met de heerlijke smaak van geroosterde eikentonen. Naast dit merk is de Cognac van Bache Gabrielsen ook erg populair.

Gerelateerde producten

Probeer nu zelf deze heerlijke Cognac en plaats meteen je bestelling

Wil je zelf de Park XO Cognac kopen? Bekijk hiervoor ons gehele assortiment op de website en plaats heel gemakkelijk je bestelling. De Cognac komt dan zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je zelf van deze heerlijke smaken kan genieten. Heb je vragen over de Cognac? Of ben je benieuwd naar een van onze andere smaken, zoals de Augier Cognac? Hiervoor mag je contact met ons opnemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@cognacimportnederland.nl.