Frapin cognac kopen

✓ Exclusieve merken

✓ Snelle levering

✓ Particulier en zakelijk

Frapin Cognac kan je kopen bij Discover Cognac. Deze Cognacsoort is afkomstig uit Frapin, wat gevestigd is in het hart van de Grand Champagne. Al meer dan 300 jaar wordt er in deze streek Cognac gemaakt. De Cognac wordt geproduceerd met behulp van een van de mooiste, maar ook de moeilijkste Cognacdruif: de Folle Blanche.

Cognac divers

Benieuwd wat voor Cognac we in het assortiment hebben?

Personen met cognac

Frapin Cognac kopen voor een ultieme smaakbeleving

De Frapin Cognac die je bij ons in de winkel kan kopen wordt gedistilleerd in kleine koperen ketels. Door het gebruiken van deze ketels blijft de Cognac zijn fruitigheid maximaal behouden. Wanneer de Frapin Cognac wordt gelagerd, wordt dit in vaten gedaan van 360 liter Limousin-hout. Dit hout is licht getoast, omdat Frapin graag lichte Cognac maakt. Deze Frapin Cognac kun je vervolgens kopen in de winkel.

De beste Cognac van de streek

De Frapin Cognac die je kan kopen, wordt veel langer gerijpt dan de wettelijke eisen zijn. Om deze reden behoort deze Cognacsoort tot de beste Cognac die de streek te bieden heeft. Het is daarom dan ook dat de Frapin Cognac, die je kan kopen bij onze winkel, al meerdere prijzen in ontvangst heeft mogen nemen. Elk slokje van deze Cognac zorgt ervoor dat je de heerlijke geuren en smaak van het drankje ontdekt, net als bij de overheerlijke Duqai Cognac. Ook de overheerlijke smaken van de Bache Gabrielsen Cognac zijn uitermate populair.

Gerelateerde producten

Plaats snel je bestelling en proef zelf deze heerlijke smaken

Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden en wil je zelf eens de Frapin Cognac kopen? Hiervoor mag je contact met ons opnemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@cognacimportnederland.nl. Heb je wat vragen over een van onze andere merken, zoals de vintage Cognac? Ook hiervoor komen wij graag met je in contact, zodat wij antwoord kunnen geven op al je vragen.